Skip to content

Branding strategie.

Jouw branding is de identiteit van je bedrijf. Steeds meer mensen zoeken een product of dienst van een bedrijf dat bij hun eigen identiteit past. Best logisch: jij wilt het liefst toch ook klanten waarmee je gemakkelijk kunt praten en die hetzelfde denken als jij? 

Maak impact!

Om een knaller van een branding strategie op te bouwen, willen we alles weten over jouw merk. Waarom bestaat het merk? Hoe ben je begonnen? Wat drijft jou en hoe onderscheid je je van concurrenten? We bespreken alle unique selling points rondom jouw brand tot in de puntjes en bouwen op basis daarvan een branding strategie. Een sterke online branding zorgt voor een verpletterende indruk op jouw doelgroep, met als bewezen gevolg merkloyaliteit én een toename in conversies. 

Als full-service internet bureau bieden wij de volgende diensten aan

Logo design
Huisstijl design
Webdesign
Merkverhaal creëren
Print matriaal
Merkpositionering
Email templates
Social media content kit

We zijn een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en vinden het belangrijk om naast elkaar én naast de klant te staan. Bij ons geen hiërarchie of onpersoonlijke benadering!

We hebben alle online marketingdiensten in huis! En dat is voor jou als klant enorm handig. Van designers tot aan SEO-specialisten: de combinatie van alle specialismen onder één dak zorgt ervoor dat we optimaal werk kunnen leveren en je alles in één keer uit handen kunnen nemen.

We gaan gestructureerd te werk en werken naar bepaalde doelstellingen toe. Daarbij vinden we het belangrijk dat alles meetbaar is en houden we ons op dagelijkse basis bezig met optimalisatie. Elke maand kun je een persoonlijke rapportage van ons verwachten.

Door samen te werken bereiken we het snelst de gewenste groei. De kennis die jij hebt over je doelgroep en de ‘why’ achter jouw bedrijf zijn de basis voor een goede brandstof waar wij weer mee vooruit kunnen. Vandaar dat we je graag betrekken bij het proces en jou en je écht bedrijf goed willen leren kennen voor we naar de doelstellingen toewerken.

Als jij behoefte hebt aan groei en wilt groeien op een manier die past bij jouw bedrijf, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een persoonlijke aanpak, houden van resultaten boeken én brengen de nodige portie gezelligheid mee. We leren je graag kennen, dus neem vooral contact met ons op!

Samenwerken met Fouronline?

Dit kun je verwachten

Wij zien je niet als klant, maar als partner. Door nauw samen te werken helpen we je de gewenste groei te bereiken door middel van die knaller van een branding strategie. Daarbij is jouw kennis over de doelgroep de basis voor een goede brandstof en succesvolle online lancering. Je kunt een intensieve samenwerking verwachting met brainstormsessies, diverse concepten en feedbackrondes. Samen gaan we voor het hoogst haalbare!

De voordelen van co-creatie:

  • Het delen van kennis is een ijzersterke kracht en de basis voor een onmisbare brandstof;
  • Door je in een vroeg stadium te betrekken bij de plannen rondom de groei van jouw bedrijf, creëren we samen ongekende waarde; de brandingschoen die jou naadloos past;
  • Een op maat gemaakte branding (digitale footprint), waar jouw klanten je direct aan herkennen;
  • Extra uitingen nodig? Fouronline maakt het waar.

Onze klanten beoordelen Fouronline met een:

4.9

4.9/5

Ontvang een persoonlijke offerte

Steyn Scheuders
Digitaal strateeg
Logo & huisstijl design

Blue Trust

De opdracht: een up to date branding strategie en uittingen voor een fintech startup. Identiteit die innovatie en vertrouwen uitstraalt.