Skip to content

Rebranding.

Rebranding, oftewel herpositioneren, gaat over het veranderen van de identiteit of essentie van jouw merk. De markt verandert razendsnel, dus wat eerder voor je werkte, werkt vandaag misschien minder goed. De herpositionering van jouw merk kan de sleutel zijn tot groei.

Succes creëren

Bestaat jouw bedrijf al langer en/of heb je al eens eerder geïnvesteerd in je merkpositionering, maar loop je vast? Dan is het een goed idee om eens te kijken naar rebranding. Onze specialisten analyseren je huidige merk ten opzichte van de markt, zoomen in op de behoeften van jouw doelgroep en kijken hoe ze daar het best op in kunnen spelen. Vaak meten we je een nieuwe, frisse huisstijl aan. Alles om je nieuwe merkpositionering tot een succes te maken.

Als full-service internet bureau bieden wij de volgende diensten aan

Logo design
Huisstijl design
Webdesign
Merkverhaal creëren
Print matriaal
Merkpositionering
Email templates
Social media content kit

We zijn een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en vinden het belangrijk om naast elkaar én naast de klant te staan. Bij ons geen hiërarchie of onpersoonlijke benadering!

We hebben alle online marketingdiensten in huis! En dat is voor jou als klant enorm handig. Van designers tot aan SEO-specialisten: de combinatie van alle specialismen onder één dak zorgt ervoor dat we optimaal werk kunnen leveren en je alles in één keer uit handen kunnen nemen.

We gaan gestructureerd te werk en werken naar bepaalde doelstellingen toe. Daarbij vinden we het belangrijk dat alles meetbaar is en houden we ons op dagelijkse basis bezig met optimalisatie. Elke maand kun je een persoonlijke rapportage van ons verwachten.

Door samen te werken bereiken we het snelst de gewenste groei. De kennis die jij hebt over je doelgroep en de ‘why’ achter jouw bedrijf zijn de basis voor een goede brandstof waar wij weer mee vooruit kunnen. Vandaar dat we je graag betrekken bij het proces en jou en je écht bedrijf goed willen leren kennen voor we naar de doelstellingen toewerken.

Als jij behoefte hebt aan groei en wilt groeien op een manier die past bij jouw bedrijf, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een persoonlijke aanpak, houden van resultaten boeken én brengen de nodige portie gezelligheid mee. We leren je graag kennen, dus neem vooral contact met ons op!

Rebranding met Fouronline?

Zo gaat ‘ie sky high!

Wij zien je niet als klant, maar als partner. Door nauw samen te werken helpen we je de gewenste groei te bereiken door middel van een knaller van een branding strategie. Daarbij is jouw kennis over de doelgroep de basis voor goede brandstof en een succesvolle online lancering. Je kunt een intensieve samenwerking verwachten met onze marketingspecialist, designer en copywriter. Samen gaan we voor het hoogst haalbare!

De voordelen van co-creatie:

  • Samen brainstormen over de doelgroep, USP’s en jouw doelstellingen;
  • Door je bij het gehele groeiproces te betrekken creëren we samen ongekende waarde; de rebranding schoen die jou naadloos past;
  • Extra uitingen nodig? Fouronline maakt het waar.

Onze klanten beoordelen Fouronline met een:

4.9

4.9/5

Ontvang een vrijblijvende offerte

Steyn Scheuders
Digitaal strateeg