Skip to content

Rebranding.

Rebranding, oftewel herpositioneren, gaat over het veranderen van de identiteit of essentie van jouw merk. De markt verandert razendsnel, dus wat eerder voor je werkte, werkt vandaag misschien minder goed. De herpositionering van jouw merk kan de sleutel zijn tot groei.

Succes creëren

Bestaat jouw bedrijf al langer en/of heb je al eens eerder geïnvesteerd in je merkpositionering, maar loop je vast? Dan is het een goed idee om eens te kijken naar rebranding. Onze specialisten analyseren je huidige merk ten opzichte van de markt, zoomen in op de behoeften van jouw doelgroep en kijken hoe ze daar het best op in kunnen spelen. Vaak meten we je een nieuwe, frisse huisstijl aan. Alles om je nieuwe merkpositionering tot een succes te maken.

Als full-service internet bureau bieden wij de volgende diensten aan

Logo design
Huisstijl design
Webdesign
Merkverhaal creëren
Print matriaal
Merkpositionering
Email templates
Social media content kit

Rebranding met Fouronline?

Zo gaat ‘ie sky high!

Wij zien je niet als klant, maar als partner. Door nauw samen te werken helpen we je de gewenste groei te bereiken door middel van een knaller van een branding strategie. Daarbij is jouw kennis over de doelgroep de basis voor goede brandstof en een succesvolle online lancering. Je kunt een intensieve samenwerking verwachten met onze marketingspecialist, designer en copywriter. Samen gaan we voor het hoogst haalbare!

De voordelen van co-creatie:

  • Samen brainstormen over de doelgroep, USP’s en jouw doelstellingen;
  • Door je bij het gehele groeiproces te betrekken creëren we samen ongekende waarde; de rebranding schoen die jou naadloos past;
  • Extra uitingen nodig? Fouronline maakt het waar.

Onze klanten beoordelen Fouronline met een:

4.9

4.9/5

Ontvang een vrijblijvende offerte

Steyn Scheuders
Digitaal strateeg