Skip to content

Zoekmachine optimalisatie. (SEO)

Zoekmachines zijn de drukste winkelstraten wereldwijd. Een belangrijke stap naar online succes is daarom het boosten van je positie in de zoekresultaten. Hoe hoger je scoort in Google, hoe meer traffic en terugkerende bezoekers. Onze specialisten vertellen je graag meer over de waarde van Google Ads voor jouw bedrijf!

Bovenaan in Google

Je website werkt het beste voor jou als klanten jou kunnen vinden in plaats van dat je naar hen op zoek moet. We gaan er daarom voor zorgen dat je zo hoog mogelijk in zoekmachines zoals Google getoond wordt op zoekwoorden die worden ingetypt door jouw potentiële klanten. 

Zoekmachine optimalisatie is een groot en belangrijk onderdeel van online marketing. Samen met jou kijken we naar de zoekwoorden die jouw potentiële klanten gebruiken om je product of dienst te vinden. Vervolgens gaan we aan het werk om jouw topposities in Google te realiseren. 

We houden de resultaten nauwlettend in de gaten en houden je door middel van maandelijkse rapportages persoonlijk op de hoogte. We blijven ondertussen bijsturen op zoekwoorden, maken waar nodig nieuwe content om je posities te verbeteren én verbeteren de website op technisch vlak. 

De voordelen van SEO beheer bij Fouronline

Dit kun je verwachten

1. Langdurig resultaat

We zorgen dat je website goed vindbaar wordt en scoort op de voor jou belangrijke zoekwoorden.

2. Meer omzet

SEO zorgt voor meer bezoekers op je website wat resulteert in nieuwe klanten en meer omzet.

3. Geweldige service

Persoonlijk contact, snel een passend antwoord en altijd de juiste specialist aan het woord!

4. Duidelijke raportages

We geven je inzicht in de data: weet precies op welke plekken je website staat.

5. Alle nodige vrijheid

Vrij om te gaan en staan waar je maar wilt.
Contracten vanaf 3 maanden.

Als full-service online marketing bureau bieden wij de volgende diensten aan

Linkbuilding
Website optimalisatie
Blog beheer
Toevoegen landingspagina’s
Zoekwoorden onderzoek
SEO advies
SEO copywriting
Onderhoud en rapportages

We zijn een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en vinden het belangrijk om naast elkaar én naast de klant te staan. Bij ons geen hiërarchie of onpersoonlijke benadering!

We hebben alle online marketingdiensten in huis! En dat is voor jou als klant enorm handig. Van designers tot aan SEO-specialisten: de combinatie van alle specialismen onder één dak zorgt ervoor dat we optimaal werk kunnen leveren en je alles in één keer uit handen kunnen nemen.

We gaan gestructureerd te werk en werken naar bepaalde doelstellingen toe. Daarbij vinden we het belangrijk dat alles meetbaar is en houden we ons op dagelijkse basis bezig met optimalisatie. Elke maand kun je een persoonlijke rapportage van ons verwachten.

Door samen te werken bereiken we het snelst de gewenste groei. De kennis die jij hebt over je doelgroep en de ‘why’ achter jouw bedrijf zijn de basis voor een goede brandstof waar wij weer mee vooruit kunnen. Vandaar dat we je graag betrekken bij het proces en jou en je écht bedrijf goed willen leren kennen voor we naar de doelstellingen toewerken.

Als jij behoefte hebt aan groei en wilt groeien op een manier die past bij jouw bedrijf, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een persoonlijke aanpak, houden van resultaten boeken én brengen de nodige portie gezelligheid mee. We leren je graag kennen, dus neem vooral contact met ons op!

Samenwerken met Fouronline?

Dit kun je verwachten

Wij zien je niet als klant, maar als partner. Alleen door samen te werken bereiken we voor jou een toppositie in Google. Jij kent jouw doelgroep het beste, dus we nodigen je uit om jouw kennis met ons te delen. Onze ervaren in-house SEO-specialisten gaan vervolgens graag voor je aan het werk. Laat die klanten maar binnenstromen!

De voordelen van co-creatie:

  • We gaan goed voorbereid van start;
  • Het delen van kennis is een ijzersterke kracht en de basis voor een onmisbare brandstof;
  • Door je in een vroeg stadium te betrekken bij de plannen rondom de groei van jouw bedrijf, creëren we samen ongekende waarde; 
  • De strategie die we opstellen sluit naadloos aan bij jouw merkwaarden;
  • Je houdt korte lijntjes met onze marketingspecialist en hij of zij verkent samen met jou het gebied.

Onze klanten beoordelen Fouronline met een:

4.9

4.9/5

Ontvang een persoonlijke offerte

Steyn Scheuders
Digitaal strateeg
SEO-optimalisatie

Olivida

Huidverzorging voor iedereen, door de jaren heen verandert je huid. Soms is er daarom wat extra aandacht en verzorging nodig om de huid gezond te houden. Omdat de huid bescherming biedt, maar ook omdat je lekkerder in je vel zit met een stralende huid. 
Ongeacht leeftijd of gender, huidverzorging is belangrijk.
Bij Olivida begeleiden ze je in de zoektocht naar de beste huidverzorgingsproducten voor jouw huid.