Skip to content

Google ads.

Google Ads is een online advertentieprogramma gemaakt door Google dat wereldwijd als de meeste effectieve online advertentiemethode wordt gezien. Onze specialisten vertellen je graag meer over de waarde van Google Ads voor jouw bedrijf!

Onze google ads aanpak

Met Google Ads kunnen wij precies de juiste doelgroep targeten en zo gericht advertenties laten zien aan mensen die op zoek zijn naar jouw dienst of product. Een mooie bijkomstigheid van Google Ads is dat je zelf bepaalt wat je betaalt en dat je pas betaalt als iemand op je advertenties klikt (en dus duidelijk geïnteresseerd is in jouw product of dienst!). 

De complete Google Ads campagne wordt na uitgebreid overleg met jou opgezet. We houden je wanneer de ads online staan op de hoogte van wat er gebeurt en sturen steeds bij op basis van de data die we hieruit ophalen. Wij kunnen namelijk precies zien hoeveel clicks je hebt gekregen, wat dit heeft gekost en welke omzet je eruit hebt gehaald. We zitten er bovenop, wat maakt dat dit een superveilige manier van adverteren is met razendsnel resultaat. 

De voordelen van Google ads beheer bij Fouronline

Dit kun je verwachten

1. Direct resultaat

Overzichtelijke en professionele campagnes. We zorgen ervoor dat alles tot de puntjes is uitgewerkt.

2. Meer omzet

Google ads zorgt voor meer bezoekers op je website wat resulteert in nieuwe klanten en meer omzet.

3. Geweldige service

Persoonlijk contact, snel een passend antwoord en altijd de juiste specialist aan het woord!

4. Duidelijke raportages

We geven je inzicht in de data: weet precies op welke plekken je website staat.

5. Alle nodige vrijheid

Vrij om te gaan en staan waar je maar wilt. 
Contracten vanaf 3 maanden.

Als full-service online marketing bureau bieden wij de volgende diensten aan

Google ads beheer
Google shopping
Google remarketing
Landingspagina design

We zijn een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en vinden het belangrijk om naast elkaar én naast de klant te staan. Bij ons geen hiërarchie of onpersoonlijke benadering!

We hebben alle online marketingdiensten in huis! En dat is voor jou als klant enorm handig. Van designers tot aan SEO-specialisten: de combinatie van alle specialismen onder één dak zorgt ervoor dat we optimaal werk kunnen leveren en je alles in één keer uit handen kunnen nemen.

We gaan gestructureerd te werk en werken naar bepaalde doelstellingen toe. Daarbij vinden we het belangrijk dat alles meetbaar is en houden we ons op dagelijkse basis bezig met optimalisatie. Elke maand kun je een persoonlijke rapportage van ons verwachten.

Door samen te werken bereiken we het snelst de gewenste groei. De kennis die jij hebt over je doelgroep en de ‘why’ achter jouw bedrijf zijn de basis voor een goede brandstof waar wij weer mee vooruit kunnen. Vandaar dat we je graag betrekken bij het proces en jou en je écht bedrijf goed willen leren kennen voor we naar de doelstellingen toewerken.

Als jij behoefte hebt aan groei en wilt groeien op een manier die past bij jouw bedrijf, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een persoonlijke aanpak, houden van resultaten boeken én brengen de nodige portie gezelligheid mee. We leren je graag kennen, dus neem vooral contact met ons op!

Samenwerken met Fouronline?

Dit kun je verwachten

Wij zien je niet als klant, maar als partner. Door nauw samen te werken helpen we je de gewenste groei te bereiken door middel van Google Ads campagnes. De kennis die jij hebt over je doelgroep is daarbij de basis voor een goede brandstof en succesvolle campagne. Onze marketingspecialist kijkt ernaar uit om met je te sparren en brainstormen!

De voordelen van co-creatie:

  • Samen brainstormen over de doelgroep, USP’s en jouw doelstellingen;
  • Sparren over alle uitingen en optimalisaties van je landingspagina’s;
  • Maandelijkse updates en rapportages, omdat we de resultaten nauwlettend in de gaten kunnen houden.

Onze klanten beoordelen Fouronline met een:

4.9

4.9/5

Ontvang een persoonlijke offerte

Steyn Scheuders
Digitaal strateeg
Google ads beheer

Plant your gardens

In Den Haag en omstreken richt Plant your gardens zich op het (op)nieuw aanleggen en het onderhouden van particuliere tuinen en bedrijfstuinen.

Met een Google Search campagne zorgden wij ervoor dat hun website van een online visitekaartje veranderde in een aanvraag machine: in een jaar tijd zijn hun online aanvragen met maar liefst 450% gestegen!

Bekijk ons portfolio