Skip to content

Nieuwe website.

Jouw bedrijf verdient een website waarmee je indruk kunt maken op je doelgroep. Daarvoor moet de website er mooi uitzien en zoekmachinevriendelijk en conversiegericht zijn. Alles moet kloppen en dat snappen onze specialisten als geen ander. 

Gebruiksvriendelijke website

Fouronline levert maatwerk. Je nieuwe website wordt bij ons niet in een standaard template gegoten, maar speciaal voor jou ontwikkeld. Een goede website is tegenwoordig namelijk lang niet meer alleen visueel interessant. Achter de schermen is het belangrijk dat je website goed vindbaar is in Google en uiteindelijk aanzet tot actie. Onze specialisten nemen je het ingewikkelde behind the scenes-stuk uit handen én doen uitgebreid onderzoek naar wat jouw doelgroep het liefst ziet en wat het makkelijkst werkt. We combineren jouw wensen met onze kennis en bouwen op basis daarvan een te gekke responsive website. Dit houdt in dat je website op alle apparaten goed werkt: van smartphone tot tablet of desktop.

Zo gaan we te werk

Dit kan je verwachten
stap 1.

Offerte aanvraag

Als je een offerte aanvraagt, nemen we binnen één werkdag contact met je op om je wensen te bespreken. Na ons telefoontje ontvang je een op maat gemaakt voorstel!

stap 2.

Aanleveren

Ga je akkoord met de offerte? Dan nemen we contact met je op om een planning te maken. We plannen de vervolgstappen en het aanleveren van documenten.

stap 3.

Website concept

We leveren allereerst een concept van je nieuwe website aan. Dit is een compleet werkende website, die je uitgebreid kunt testen en bekijken. Bevalt iets niet? Dan kun je het door ons laten wijzigen in de correctieronde(s)!

stap 4.

De launch!

Wanneer jij helemaal tevreden bent met het concept, plannen we de livegang van je nieuwe website! 

Inbegrepen functies

We zijn een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en vinden het belangrijk om naast elkaar én naast de klant te staan. Bij ons geen hiërarchie of onpersoonlijke benadering!

We hebben alle online marketingdiensten in huis! En dat is voor jou als klant enorm handig. Van designers tot aan SEO-specialisten: de combinatie van alle specialismen onder één dak zorgt ervoor dat we optimaal werk kunnen leveren en je alles in één keer uit handen kunnen nemen.

We gaan gestructureerd te werk en werken naar bepaalde doelstellingen toe. Daarbij vinden we het belangrijk dat alles meetbaar is en houden we ons op dagelijkse basis bezig met optimalisatie. Elke maand kun je een persoonlijke rapportage van ons verwachten.

Door samen te werken bereiken we het snelst de gewenste groei. De kennis die jij hebt over je doelgroep en de ‘why’ achter jouw bedrijf zijn de basis voor een goede brandstof waar wij weer mee vooruit kunnen. Vandaar dat we je graag betrekken bij het proces en jou en je écht bedrijf goed willen leren kennen voor we naar de doelstellingen toewerken.

Als jij behoefte hebt aan groei en wilt groeien op een manier die past bij jouw bedrijf, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een persoonlijke aanpak, houden van resultaten boeken én brengen de nodige portie gezelligheid mee. We leren je graag kennen, dus neem vooral contact met ons op!

Website laten maken door Fouronline?

Dit kan je verwachten

Wij zien je niet als klant, maar als partner. Alleen door samen te werken komen we tot een online succes. Jouw kennis over de branche en doelgroep is daarbij de basis voor een duurzame brandstof en succesvolle website. Samen gaan we voor een ultieme user flow en hoger conversiepercentage! 

De voordelen van co-creatie:

  • Het delen van kennis is een ijzersterke kracht en de basis voor een onmisbare brandstof;
  • Door je in een vroeg stadium te betrekken bij de plannen rondom de groei van jouw bedrijf, creëren we samen ongekende waarde;
  • Het webdesign past bij jouw merkwaarden en doelgroep. Dat resulteert in enthousiaste klanten en verhoogt de conversie;
  • Fouronline innoveert continu en deelt deze kennis graag met je.

Ontvang een persoonlijke offerte

Steyn Scheuders
Digitaal strateeg
Webdesign

Greep uit ons portfolio

Bekijk ons portfolio