Skip to content

Nieuwe webshop.

Wil jij opvallen in de grootste digitale winkelstraat die er bestaat? Dan is een gebruiksvriendelijke en conversiegerichte webshop van belang! Onze ervaren specialisten weten precies hoe ze een webshop moeten maken die er mooi uitziet en goed presteert.

Gebruiksvriendelijke webshop

Het doel van elke webshop is een mooie uitstalling van je producten, een duidelijke en makkelijke winkelervaring voor je klanten én een efficiënt beheersysteem voor jou en je collega’s. Samen zorgen we ervoor dat jouw website er precies uitziet zoals jij wilt en richten we alle processen zo in dat je direct klaar bent om omzet te maken. Kortom: we realiseren dat jouw shop er qua design prachtig uitziet én zo functioneel mogelijk is. Ga maar eens bij jezelf na: als je online shopt op je laptop, tablet of telefoon wil je lekker door de pagina’s kunnen klikken, makkelijk iets in je winkelmandje kunnen stoppen of het er juist weer uit kunnen verwijderen en snel en veilig afrekenen. Onze specialisten zorgen voor een geoptimaliseerde customer journey en een mooi design. En dat resulteert in een knaller van een webshop.  

Zo gaan we te werk

Dit kan je verwachten
stap 1.

Offerte aanvraag

Als je een offerte aanvraagt, nemen we binnen één werkdag contact met je op om je wensen te bespreken. Na ons telefoontje ontvang je een op maat gemaakt voorstel!

stap 2.

Aanleveren

Ga je akkoord met de offerte? Dan nemen we contact met je op om een planning te maken. We plannen de vervolgstappen en het aanleveren van documenten.

stap 3.

Website concept

We leveren allereerst een concept van je nieuwe website aan. Dit is een compleet werkende website, die je uitgebreid kunt testen en bekijken. Bevalt iets niet? Dan kun je het door ons laten wijzigen in de correctieronde(s)!

stap 4.

De launch!

Wanneer jij helemaal tevreden bent met het concept, plannen we de livegang van je nieuwe website! 

Inbegrepen functies

We zijn een jong bedrijf met enthousiaste en innovatieve medewerkers. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en vinden het belangrijk om naast elkaar én naast de klant te staan. Bij ons geen hiërarchie of onpersoonlijke benadering!

We hebben alle online marketingdiensten in huis! En dat is voor jou als klant enorm handig. Van designers tot aan SEO-specialisten: de combinatie van alle specialismen onder één dak zorgt ervoor dat we optimaal werk kunnen leveren en je alles in één keer uit handen kunnen nemen.

We gaan gestructureerd te werk en werken naar bepaalde doelstellingen toe. Daarbij vinden we het belangrijk dat alles meetbaar is en houden we ons op dagelijkse basis bezig met optimalisatie. Elke maand kun je een persoonlijke rapportage van ons verwachten.

Door samen te werken bereiken we het snelst de gewenste groei. De kennis die jij hebt over je doelgroep en de ‘why’ achter jouw bedrijf zijn de basis voor een goede brandstof waar wij weer mee vooruit kunnen. Vandaar dat we je graag betrekken bij het proces en jou en je écht bedrijf goed willen leren kennen voor we naar de doelstellingen toewerken.

Als jij behoefte hebt aan groei en wilt groeien op een manier die past bij jouw bedrijf, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een persoonlijke aanpak, houden van resultaten boeken én brengen de nodige portie gezelligheid mee. We leren je graag kennen, dus neem vooral contact met ons op!

Een webshop? Die shop je bij Fouronline!

Dit kan je verwachten

Wij zien je niet als klant, maar als partner. Alleen door samen te werken boeken we online succes met een opvallende webshop. Jouw kennis over de doelgroep is daarbij meer dan belangrijk. Samen onderzoeken we hoe we jouw bezoekers kunnen overtuigen!

De voordelen van co-creatie / samenwerken met Fouronline:

  • Het delen van jouw kennis is een ijzersterke kracht en de basis voor een onmisbare brandstof;
  • Een gebruiksvriendelijke en conversiegerichte webshop die jouw bezoekers enthousiast maakt;
  • Multidisciplinair samenwerken met verschillende specialisten in user-experience, copywriting, SEO en marketing Trends;
  • Gebruikersvriendelijk beheer, eenvoudig je orders beheren en inzage krijgen in je statistieken;
  • We bouwen met WooCommerce: het meest gebruikte webshopsysteem ter wereld.

Ontvang een persoonlijke offerte

Steyn Scheuders
Digitaal strateeg

Onze klanten beoordelen Fouronline met een:

4.9

4.9/5
Webdesign

Bouwkledingshop.nl